Als student van onze academie kan je een licentie aankopen voor het gebruik van Adobe Creative Cloud voor €35 per schooljaar. Let op: enkel de versie voor windows of mac (niet op tablet of smartphone)

Bij je inschrijving kreeg je een inschrijvingsbewijs mee, scan dit in of neem hiervan een digitale foto zodat je dit als bewijs kan oploaden later in het stappenplan

• Ga naar de website http://www.academicshop.be/creativecloud.
• Klik op ‘START DE AANVRAAG’
• Bij instelling: kies je voor Academie BK Nijlen. Vervolgens doorloop je de stappen verder in het menu.
• Je zal een mail ontvangen van Academic Shop dat je ingeschreven bent, best is dat je zelf al ineens een antwoord stuurt met in bijlage een kopie van je inschrijvingsbewijs. Zij kunnen dan sneller verifiëren dat je student bent. Zodra je bericht krijgt dat alles in orde is kan je de Adobe Creative Cloud downloaden.
• Eventueel zou je er voor kunnen kiezen om toch al eerder een proefversie van de Cloud te installeren, dan kan je gratis 30 dagen al eens proberen, maar blijkbaar moet je die proefversie weer verwijderen van je computer zodra je de betaalde studentenversie wil installeren.

Als je verder vragen hebt over de installatie, kan je ook bellen naar Academic Shop voor verdere ondersteuning op 03 327 30 74