Adobe CC programma’s thuis installeren

Als student van de Academie Beeldende Kunsten Nijlen kan je genieten van een voordeeltarief.  Voor een jaarabonnement Adobe Creative Cloud (met alle programma’s zoals Photoshop, Lightroom, Illustrator,… dit zowel op pc, mac alsook maar niet op mobile devices) betaal je dan 35 euro.

 • Vraag eerst per e-mail aan secretariaat@academienijlen.be een digitale kopie van je inschrijvingsformulier op het secretariaat, dit moet je aantonen als je on-line de bestelling plaatst.
  Je kan dit ook zelf downloaden via “mijnacademie”, bij “(Geen) openstaand saldo” en “Details betalingen”, in de zwarte balk rechts boven zie je het icoon van een printer en de tekst “Inschrijvingsbewijs” > klik hierop. 
 • Ga naar de website http://www.academicshop.be/creativecloud.
 • Bij “Selecteer uw school”: kies je voor Academie BK Nijlen. Vervolgens doorloop je de stappen verder in het menu.
  1. Vul je persoonsgegevens in.
  2. Bij “upload je studentenkaart” mag je ook je inschrijvingsbewijs toevoegen
  3. Klik op “Account aanvragen”
 • Je ontvangt een mail dat je aanvraag in behandeling is.Na behandeling van je aanvraag krijg je een mail met de goedkeuring.In deze mail is een link toegevoegd waarmee je de betaling kan uitvoeren
 • Het kan nog 5 werkdagen duren vooraleer je inschrijving is verwerkt en je effectief de programma’s van Adobe kan gebruiken.

Als je verder vragen hebt over de installatie, kan je ook bellen naar Academic Shop voor verdere ondersteuning op 03 327 30 74.